Vi har bytt namn och har ny hemsida!


Efter 25 år med Klippan har vi nu bytt namn till

Swedish Empowerment Center

Vi har en ny hemsida med adressen

www.empowercenter.se

Välkomna att besöka oss!
7-TJUGO minior, för dig som jobbar med barn mellan 5-9 år

7-TJUGO minior är en ledarskapsutbildning och ett handfast metodmaterial för dig som vill arbeta med personlig utveckling tillsammans med barn i åldrarna 5-9 år. Såväl utbildningen som undervisningsmaterialet är pedagogiskt uppbyggt med hänsyn taget till din roll samt den ålder barnen befinner sig. Materialet som du erhåller genom den certiferande utbildningen är gediget och ger dig tillgång till ett hundratal övningar som syftar till att stärka barnens bild av sig själva och sin omgivning. Materialet och utbildningen är framtagen i samarbete med en allstadieskola, som varit djupt engagerade i utvecklingen av samtligt innehåll.

 

Ledarskapsutbildningen

Utbildningen har sitt fokus på pedagogik och förhållningssätt för professionella och ideella pedagoger, mentorer och ledare som möter barn i olika sammanhang. Kunskapsöverföringen är processinriktad, där vi delar med oss av vår pedagogik i kombination med den erfarenhet pedagoger från skolvärlden har.

 

Metodpärmen

Med metodpärmen i din hand har du tillgång till ett både strukturerat och flexibelt material som ger dig möjlighet att arbeta precis på det sätt som passar dig. Du kan välja mellan att följa hela pärmens upplägg eller använda specifika delar av materialet. Oavsett ger metodpärmen dig ett handfast stöd i arbetet med barnen.

  Som ett komplement till pärmen får du också "Sagan om Planeten Pluto" som enkelt beskrivet är barnens Gemensamma Spelplan.

 

 

Vill du veta mer om 7-TJUGO minior är du varmt välkommen att kontakta oss:

Anders Bjurström

anders@arbetslinjen-klippan.se

0243-25 70 77